Ibland

Ibland önskar jag att jag kunde äta som alla andra! Att jag hade kunnat unna mig vanlig mat utan att det skulle märkas på vågen direkt! Ibland önskar jag att man inte skulle vara ett sånt projekt! Det är helt enkelt för gott med mat <3


Kärlek


I see you!

Hemma efter en bra kväll! Men sivans levererade dåligt idag!


Tidigt i säng

Igår blev det tidigt. Roade mig med att borsta gunsan. Hon fullkomligt älskar det! Blir helt tokig! Här bjuder jag på en före och efter borsten bild :)
Hon är mycket sötare innan ;)


Nya rutiner!

Jag och en klasskamrat har varit sjukt hurtiga och varit ute varje morgon innan frukost och gått pw! Imorse var en magisk morgon! Vi har ju en sjö här precis vid campus som tar 45 min! Helt perfekt!
Vilde från imorse!


Träningsvärk

Träningsvärk har fått en helt ny inebörd för mig efter en helg med Elisa. Eller ja kan nog minnas att jag kände likadan precis i början när vi började träna tillsammans. (för sisådär 2 år sen kankse???)

Vi körde ju ben i lördes och idag (ONSDAG) kan jag fortfarande inte sträcka ut min baksida ben :(
Ska bli intressant och se hur det kommer gå på boxningen ikväll.

Min käre kamrat la ut några bilder på mig, så jag snor dem :)









Nu är lunchen nere och det är snart dags att bege sig på ännu en föreläsning.

Jodå

Blev övertalad att gå morgonpromenad idag fast jag tänkte skita i det! Är väl lika bra att ta sig ut varje morgon :) och oj vad de har snöat inatt! Nu sitter jag och väntar på att mina ägg ska bli färdiga kokta sen är det skola hela dagen!


Min kväll!

Mår inte helt hundra. Blev vilodag idag med två varv runt sjön!
Min kväll är inte hetare än att sitta och försöka mig på att plugga! Kan se ut som kaos bland mina böcker och papper, men jag har koll på läget!


Alla <3 dag

Jag och bästa vännen är tillsammans igen. Och idag är det vi som firar alla hjärtans dag! Hon fick tonfisk till frukost dagen till ära <3


Motivation

Det är när jag tittar tillbaka på såna här bilder man håller uppe motivationen att fortsätta som man gjort. Inte vill man upp till denna vikten igen om man säger så :P

 


Lite fler träningsbilder!




Baksida ben o vader.

Måste bara komma igång med löpningen snart! Jag är helt otroligt värdelös på det.





Äsch

Bilden skulle hamna på inlägget under, men när man bloggar från mobilen blir det inte alltid som man tänkt :) här kommer den!


Träning!

Aldrig för har det varit så lätt att ta sig iväg till gymmet! Börjar kännas som en naturlig del av vardagen, fast ja även på helgerna då ;) i helgen har jag kört gärnet med min underbara Elisa. Eller ja hon har fått mig att ge gärnet! Hon puschar mig som ingen annan. Även om jag ibland känner lite ilska mot henne när musklerna bränner så finns det ingen bättre att träna med <3 i fredags blev de biceps, triceps och mage. I igår blev det ben (det värsta jag vet, smääärta!) och idag hängde jag på lv6 folket på ett galet pass! Folk hängde över kräkhinken som de ställt ut i mitten!
Pepp pepp för all träning framöver!

Kan knappt gå på mina ben idag, här är
En bild från en av övningarna vi körde! Vaderna brände vill jag lova!


Söndag

Idag var vi ute och gick på stranden. Helt underbart väder ju, vindstilla och solen värmde! Sen bar det av till Långeman och lagade mat! Nu precis varit ute på kvällapromenad med Elisa och tillbaka hos den långe och snart blir det fruktsallad! En skön söndag helt enkelt!
Bild från västra strand!


Tentan

Ja den kan ha gått precis hur som helst! Men det kändes bra! Men som sagt, får se om de blir tummen upp eller ner när vi får resultatet!


Pepp..

Jag är pepp på helgen, jag åker hem. Långhelg. Skulle varit roligt med tentafest (har min första tenta på fredag) Men jag är så pepp på att träna röven av mig i helgen. Försöka lägga upp ett bra träningsprogram med min bästa Elisa också <3 Jag har börjat ut och gå 45 min varje morgon så jag är lite av en tant på kvällarna. Nu kallar sängen på mig!

Mys

Myser som bara vi kan


Fri luftväg?

Har lärt mig mkt i skolan, men nu börjar tenta ångesten krypa på!


Kalas

På mitt kalas så lagades det pizza! Här är mästerkockarna <3


Fult

Har mina fulaste byxor på mig och nu pluggas det för fullt!! Nu ska hjärnan växa!


Vad händer i mitt liv?

Inte så mycket! Skola, plugg, träning och ja som ni sett på alla bilder umgås jag mycket med Gun-maj! Får be om ursäkt för så mycket bloggande om katten :p
Imorgon är jag nog frisk nog att kunna träna, längtar verkligen!
På bilden nedan skulle jag precis gå till en lektion. Och javisst hade jag mina mockasiner på mig när vi körde övningarna! Lyckliga mig som har så fina mockasiner!


Pittögd

Både jag och gunsan är lite sneögda :)


RSS 2.0